TARIEVEN

INDIVIDUELE COACHING.

Een gratis kennismaking is mogelijk via telefoon of beeldbellen en duurt maximaal 45 minuten. Dit is bedoeld als je nog twijfelt of ik de juiste coach voor jouw hulpvraag ben. 

We starten met een intake van ongeveer 90 minuten waarin ik je hulpvraag inventariseer en waarin ik ook al de diepte in ga om in te schatten welk voorstel ik je ga mailen. Een intake kost je slechts 1 uur á €80.

Nadat ik je een voorstel gemaild heb hoe het traject eruit gaat zien starten we met de voor jouw bedoelde coachingstraject. Een coaching sessie duurt gemiddeld 90 minuten. Een traject duurt gemiddeld 4 sessies.

Uurtarieven:

Particulier : €80 incl btw
zakelijk: €120 excl. btw

RELATIE COACHING.

Een gratis kennismaking is mogelijk via telefoon of beeldbellen en duurt maximaal 45 minuten. Dit is bedoeld als jullie nog twijfelen of ik de juiste coach voor jullie ben. 

Een relatie coaching sessie duurt gemiddeld 90 minuten

Particulier : €115 incl btw
Zakelijk €135 excl. btw

SCHEIDINGS-MEDIATION.

Binnen scheidingsbemiddeling en mediation werk ik met modules. Elke module is een all-in pakket aan diensten die passend is bij jullie specifieke situatie. Met elkaar bespreken we in het vrijblijvende kennismakingsgesprek welke modules passend zijn voor jullie, waarbij ik mijn dienstverlening deskundig op jullie wensen kan aanpassen.

De modules zijn gemaakt voor samenwonenden, gehuwden, met of zonder kinderen. Is er wel of geen alimentatieberekening nodig? Wordt er wel of geen rechtbank ingeschakeld? We bekijken het samen.

Ook zal ik bekijken of jullie in aanmerking komen voor een toevoeging via de Raad van Rechtsbijstand. Is dit het geval dan dan betaal je maximaal €112 p.p. voor het traject. Ik ben geregistreerd als High Trust mediator.

High Trust mediation betekent dat de mediator een duurzame samenwerking op basis van High Trust is aangegaan met de Raad van Rechtsbijstand. Deze samenwerking garandeert een soepel verloop van het proces met betrekking de aanvraag van subsidie voor rechtsbijstand. 

NEEM CONTACT OP /meld je aan voor een workshop

Leonie Poth, MfN mediator en Vergevingscoach
Telefoon: 06-22141525
Email: mail@leoniepoth.nl

Bedrijfsgegevens
Javastraat 47, 7556 SE Hengelo           

KvK-nummer: 59692251
BTW-nummer: NL001651951B92