TARIEVEN & PRAKTISCH

 

Online & Face2Face 

(Lees meer over de voordelen van Online Coaching)

 
INDIVIDUELE COACHING.

Een gratis kennismaking is mogelijk via telefoon of beeldbellen en duurt maximaal 45 minuten. Dit is bedoeld als je nog twijfelt of ik de juiste coach voor jouw hulpvraag ben. 

Intake

We starten met een intake van ongeveer 60 minuten waarin ik je hulpvraag inventariseer en waarin ik ook al de diepte in ga om in te schatten welk voorstel ik je ga mailen. 

Het traject

Nadat ik je een voorstel gemaild heb hoe het traject eruit gaat zien starten we met de voor jouw bedoelde coachingstraject. Een coaching sessie duurt gemiddeld 90 minuten. Een traject duurt gemiddeld 5 sessies.

De vorm

In overleg besluiten we welke vorm het beste bij jou past; online, face2face óf een mix. Huiswerkopdrachten kunnen ingezet worden.

Het kost je:

Per sessie €115 ;  Online of intake sessie: €75 per uur (incl btw)

*Neem contact op voor zakelijke trajecten.

 

RELATIE COACHING.

Een gratis kennismaking is mogelijk via telefoon of beeldbellen en duurt maximaal 45 minuten. Dit is bedoeld als jullie nog twijfelen of ik de juiste coach voor jullie ben. 

Een relatie coaching sessie duurt gemiddeld 90 minuten. In principe gaan jullie samen een basis traject aan van 5 sessies. Een eventueel vervolg (traject) wordt in overleg gedaan.

Een mix van online en Face2Face is in overleg mogelijk. Huiswerkopdrachten kunnen ingezet worden.

Het kost jullie:

Basis traject: per sessie €115 ;  Online sessie: €75 per uur (incl btw)

Losse sessies (bij crisis): €140

*Neem contect op voor zakelijke tarieven

 

SCHEIDINGS-MEDIATION.

Of je nu getrouwd of samenwoners bent, elke scheiding heeft een eigen behoefte. Om een indruk te krijgen welke investering je doet voor een goede scheiding geef ik je alvast een overzicht. 

Mijn uurtarief bij mediation is €175 per uur (2021)**.

Mediationgesprekken (gem. 6 uur)   €1050

Convenant / Beëindigingsovereenkomst  €750

Ouderschapsplan €650

Alimentatieberekening  €350

Indiening rechtbank door advocaat €350

*Griffiekosten (max) €309 worden ná de mediation aan de advocaat voldaan.

Een all-in scheiding met minderjarige kinderen ingediend bij de rechtbank kost dus €3150 (incl. btw en excl. griffiekosten).

Met elkaar bespreken we in het vrijblijvende kennismakingsgesprek wat voor jullie passend is. De mediationgesprekken vinden bij jullie thuis plaats maar kan op verzoek ook op een andere locatie plaatsvinden.

Voor sommige sessies is online mediation ook heel geschikt. Dit kan ingezet worden wanneer iedereen zich er goed bij voelt en reeds live gesprekken hebben plaatsgevonden.

Ook zal ik bekijken of jullie in aanmerking komen voor een toevoeging via de Raad van Rechtsbijstand. Is dit het geval dan dan betaal je maximaal €112 p.p. voor het traject. Ik ben geregistreerd als High Trust mediator.

**Bij mediation moet er beroepsmatig aan andere eisen worden voldaan dan bij coaching. We starten daarom ook met een mediationovereenkomst volgens de MfN voorwaarden. De uurtarieven van mediation en coaching liggen gelijk aan de  gemiddelde tarieven in Nederland.

High Trust mediation betekent dat de mediator een duurzame samenwerking op basis van High Trust is aangegaan met de Raad van Rechtsbijstand. Deze samenwerking garandeert een soepel verloop van het proces met betrekking de aanvraag van subsidie voor rechtsbijstand. 

NEEM CONTACT OP /meld je aan voor een workshop

Leonie Poth, MfN mediator en Vergevingscoach
Telefoon: 06-22141525
Email: mail@leoniepoth.nl

Praktijk: Hazenweg 50, 7556 BM Hengelo

close

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, blogs en ander nieuws.