OVER MIJ

In mijn aanpak ben ik volledig mezelf.

Zie dat gerust als een open uitnodiging om ook helemaal als jezelf naar mij toe te komen – graag zelfs. 

Goed, maar wie ben ik dan? Aangenaam, Leonie Poth. Ik ben in 1970 geboren als Amerikaanse met Nederlands-Indische ouders. Ik ben geboren in Bakersfield -Californië, een staat waar het contrast tussen ego en spiritualiteit groot is, maar ben in Twente opgegroeid: juist ja, nuchterheid. Ik ken en begrijp beide kanten, en werk naar een goede balans.

Ik ben zelf gescheiden. Alleenstaande ouder geweest. Ik heb verliezen gekend en rouwverwerkingen doorgemaakt. Dat waren belangrijke gebeurtenissen die ik nu achteraf als geschenken beschouw.

Voor mij werkt dat het beste in een combinatie tussen het aardse- en zielsbestaan. Ik ben spiritueel, maar ook pragmatisch - net als mijn werkwijze.

Het uitzoeken van voorouderlijke systemen en verhalen. Die zeggen alles over onze aanwezigheid, als nakomeling van hen. Binnen systemisch coachen met één persoon of in EFT met twee personen, komen ouders en voorouders altijd ter sprake.

We gaan voor het herstel van de relatie, of er nou een scheiding is of niet. En komt die scheiding er dan toch, dan pakken we het aan als een geschenk: hoe pakken we de relatie uit, zodat alle mooie dingen die er waren, toch nog behouden blijven? Ik vind het vergevingsproces daarom ontzettend belangrijk. We navigeren door dat proces doordat ik de juiste vragen stel en open, zonder oordeel luister naar wat eruit komt.

Hoe diep we ook graven. Daarbij blijf ik altijd relativeren. En in mijn aanpak zit ook de nodige humor. Jij of jullie komen immers bij mij, omdat jullie hier gelukkiger uit willen komen. Dat is al zwaar beladen genoeg, dus laten we ook lachen.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

MIJN ERVARING

Opleidingen en certificaten.

Na diverse NLP-opleidingen, intuïtieve trainingen en bewustmakende retraites, schoolde ik me om tot mediator, relatiecoach. Ik verdiepte mij vergevingsprocessen en autisme binnen relaties. Het bleek mijn roeping, en daar heb ik gehoor aan gegeven.

Ik ben nog niet uitgeleerd: ik school me jaarlijks bij om mijn passie voor vrede meer uit te breiden. Ik ben geregistreerd MfN familiemediator, geregistreerd EFT basis-therapeut, en systemisch coach vanuit het Bert Hellinger Instituut. De meest recente studie gaat over de filosofie Ubuntu bekend door Nelson Mandela, over leiderschap en burgerschap. Alles bij elkaar ben ik een allround, ervaren scheidingsbemiddelaar, relatiecoach voor (ex)paren en vergevingscoach met een gereedschapskist vol interventie tools. Als trainer ben ik aangesloten bij Mediation Masters en Conflictbemiddeling Nederland.

VERDER KENNISMAKEN?

Stuur mij gerust een bericht voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak.

Leonie Poth, Vergevingscoach
Te bereiken op: 06-22141525
Stuur een email naar: mail@leoniepoth.nl

Praktijk: Hazenweg 50, 7556 BM Hengelo

close

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, blogs en ander nieuws.