VERGEVINGSCOACHING

VERGEVINGS
COACHING

Waarom vergevingscoaching?

Het is niet zo dat je op een dag denkt; ik ga leren vergeven. Alsof je dit even uit je mouw schudt of met een zelfhulpboek voor elkaar krijgt. Het is ook niet dat iemand dit van je kan vragen, “vergeef je ouders gewoon dan.” Vergeven kun je niet bedenken, dat moet je gaan voelen. Het is een leerproces.

Wanneer kies je voor vergeving?

Het is die nieuwe partner waar je begint te merken dat je weer in hetzelfde gedoe bent terecht gekomen. Het is je hoge bloeddruk, aanhoudende rugklachten of vermoeidheid die gepaard gaan bij een conflict met een familielid. Het is het zat zijn van praten over wat je overkomen is, het blijven herinneren wat nog steeds te pijnlijk voelt. Het niet meer kunnen functioneren in het werk of in het gezin omdat je geen plezier meer voelt. Tot je beseft dat het verleden nog steeds in het heden plaatsvindt, in je hoofd.

Wie ben ik? Wat is waar? Wat is liefde?

Je eigen leven leiden.

En dat is het moment dat iemand voor zichzelf bij mij komt, voor vergevingscoaching. Die wil controle over het leven terug. Om gebeurtenissen los te kunnen laten moet het eerst geaccepteerd worden. Dit is niet eenvoudig, dat weet ik maar al te goed. Ik kan je het vergevingsproces leren om in je eigen veiligheid de gebeurtenis los van de personen te zien en je leren het leven als het ware te accepteren. Je leert om met moeilijke situaties om te gaan, die uit het verleden en met toekomstige situaties. Mits je bereid bent je leven te gaan leven zoals je bedoeld bent.

Jij bent uniek.

Hoe dat in zijn werk gaat? Jij brengt de situatie in en dan werk ik met de zaken die jij inbrengt vanuit de vele bronnen die ik heb. De ene keer zal het Systemisch coachen zijn, interventies uit NLP of EFT relatietherapie. Een andere keer werk ik met de gedachtengoed vanuit de Ubuntu, de Ho’oponopono, Boeddhisme, Sjamanisme. Ik werk met jouw vraagstuk van dat moment. Want elke situatie, elk persoon vraagt een andere aanpak. Maar bij iedereen wil de herinnering geheeld worden.

Namasté, In Lak’ech, Ka Maluhia o ka ‘I’.

NEEM CONTACT OP

Stuur mij gerust een bericht voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak.

Leonie Poth, Vergevingscoach
Te bereiken op: 06-22141525
Stuur een email naar: mail@leoniepoth.nl

close

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, blogs en ander nieuws.