INDIVIDUELE COACHING

Relatiecoaching en individuele coaching.

De relatie die je met jezelf hebt, bepaalt voor een groot deel je relaties met anderen. Mijn coaching is voor jou als je wil werken aan je bewustwording en zo een betere relatie met jezelf en anderen aan wil gaan.

Een belangrijk aspect is zelf vergeving en verzoening vinden in relaties.

Een keuze die je altijd kunt maken en waarbij ik je help hoe je kunt vergeven. Vergeven is niet onmogelijk. In relatiecoaching kijken we dus niet alleen naar ‘de ander’, maar ook naar binnen, en de communicatie daartussen. Ik coach koppels, samen of gescheiden, en geef individuele coaching voor meer zelfinzicht en persoonlijke groei.

Als relatiecoach is mijn doel niet om jullie relatie een boost te geven – daar zijn genoeg tijdschriften mee volgeschreven. Geen ‘quick fix’, want we gaan voor de lange termijn. Ik help jullie om een betere basis te leggen, van waaruit weer iets moois kan bloeien. Iets dat tegen een stootje kan.

How to forgive when you can't forget.

RELATIECOACHING

Waar pijn zit, zit vaak ook nog passie.

Een verwarrende combinatie, toch? Het doel van relatietherapie is dan ook om op een effectieve manier (ex)-partners in staat te stellen om niet alleen conflicten en afstand te verminderen, maar ook om jullie relatie liefdevoller en stabiel te maken.

Met relatie-coaching help ik met de juiste vragen antwoorden te vinden waarmee jullie aan de slag kunnen. We onderzoeken hoe jullie communicatie verloopt en waar de pijnpunten zitten. Dit doen we aan de hand van EFT-relatie-coaching.

Verder met elkaar, dichter bij elkaar.

Relatie-coaching is belangrijk wanneer jullie de verbinding met elkaar niet meer voelen. Misschien is er vaak ruzie of wil je juist dat er meer leven in de relatie komt, of voelen jullie dat jullie uit elkaar groeien. Zijn er twijfels over jullie relatie of weten hoe jullie hoe jullie verder willen, maar niet hoe daar te komen? Als relatie-coach bied ik een helpende hand. Ik verlicht de onrust, twijfels en onzekerheid, zodat jullie je kunnen focussen op jezelf en elkaar. 

Relatie-coaching bij scheiding en co-ouderschap

Ook co-ouders hebben baat bij relatie-coaching. Je hebt immers nog steeds een relatie, ook na de scheiding. Soms kan coaching als een afscheidsritueel worden gezien, om de relatie af te sluiten en een vechtscheiding te voorkomen.

Remember, when you forgive, you heal.​

VERGEVINGSCOACHING

VERGEVINGS
COACHING

Kom je er echt niet meer uit met elkaar en is de relatie voorbij maar blijf je verbonden omdat de emoties over je ex-relatie nog steeds blijven oplaaien? Kom je niet over je liefdesverdriet heen en voelt het alsof je eigenwaarde grotendeels verdwenen is? Het verlies van een belangrijke verbinding kan vele uitwerkingen hebben. Je denkt misschien dat je er geen invloed op hebt maar je kunt wel degelijk invloed hebben over hoe jij je voelt en waar jij controle over hebt.

Wil je meer weten over loslaten, rouwverwerking, liefdesverdriet en omgaan met emoties?

 

NEEM CONTACT OP / meld je aan voor een worskhop

Leonie Poth, Vergevingscoach
Te bereiken op: 06-22141525
Stuur een email naar: mail@leoniepoth.nl

Praktijk: Hazenweg 50, 7556 BM Hengelo

close

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, blogs en ander nieuws.